Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
The post-apocalyptic world

Overcastin tapahtumat sijoittuvat Pohjois-Amerikan läntis-lounaiselle alueelle Utahin, Wyomingin, Coloradon ja Texasin osavaltioihin. Luonto on yhä samanlaista kuin ennen, mutta kaupunkialueet ja asutukset ovat rehevöityneet ja kuluneet huomattavasti. Suurin osa erilaisista palvelukeskuksista on pysynyt ehjänä, joten elintarvikkeita löytyy miltei jokaisesta kaupasta sekä joistakin asutuksista.

Merkittävimpiä luonnon ominaisuuksia Overcastin alueella ovat Kalliovuoret sekä Suuret tasangot. Luonto ja maanpinnan muodot vaihtelevat muutenkin suuresti alueilla, joten ympäristö on kaikkialla monipuolista ja varsin kaunista. Monipuolisuus suo ympäristöön niin aroa kuin vuoristoa, metsää kuin järveä.

Kasvisto ei apokalypsin aikana ole paljoa muuttunut, mutta erilaiset rikkakasvit sekä sienet ovat rehevöityneet. Myös monet köynnös- ja sammallajikkeet ovat yleistyneet rakennuksien seinillä ja muilla rakenteilla. Syömäkelpoisia kasvejakin löytyy vielä, sillä niiden lisääntyminen on vauhdittunut paljon metsän rikastumisen takia. Marjat ovat yleisiä metsissä, ja joissakin puutarhoissa kasvaneet vihannekset sekä kasvikset ovat villiintyneet ja levinneet kauemmas alkuperäisistä kasvupaikoistaan.

Kaupunkien rakennukset ovat monin paikoin hajonneita ja sortuneita, sillä niitä ei enää kunnossapidetä samalla tavalla kuin ennen. Likaa ja roskia on lähes kaikkialla, eikä juomakelpoista vettäkään löydy jokaisesta lätäköstä. Paikoin vesialueet ovat jopa radioaktiivisten jätteiden saastuttamia, joten on oltava tarkkana.

Immuniteetti

Overcastin maailmassa ihmisistä noin yksi sadasta (1:100) on immuuni tartunnalle. Tämä tarkoittaa, että immuniteetin omistajat eivät voi altistua infektiolle, eivätkä täten voi muuttua zombieiksi edes tultuaan purruksi. Immuunit eivät kuitenkaan ole kuolemattomia; zombien iskut voivat helposti vaurioittaa ihmisen kuoliaaksi.

Suurin osa immuuneista ei edes tiedä omistavansa tämän kyvyn, sillä kukaan ei tahdo ottaa riskiä ja kokeilla tulla purruksi. 

©2018 ΘVERCΛST - suntuubi.com